Salgs- og Leveringsbetingelser.

1705 ApS ejer, administrerer og vedligeholder www.justhairclips.dk

Hovedkontor:
1705 A/S
Frederiksberg Allé 50, 3.th.
1820 Frederiksberg C
CVR: 33753756

Nedenstående salgsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.justhairclips.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og JustHairclips.dk.

Reklamation

Er der fejl eller mangler ved en leverance fra JustHairclips.dk, skal du hurtigst muligt kontakte os, enten pr. mail eller telefon (se under punktet "Kontakt os"). Vil du reklamere over en vare, er det din pligt at angive, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Farven på hårsmykkerne kan variere fra den farve du ser på din skærm til det faktiske produkt. dette skyldes farveopsætningen på din computer.

Som udgangspunkt kan du klage over fabrikationsfejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret, forudsat at smykkerne ikke er misligholdte. Vi vil vurdere reklamationen - hvis det skyldes slitage, forkert vedligeholdelse eller anvendelse kan reklamationsretten ikke gøres gældende. Når vi modtager en klage over en vare, vil vi tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes eller om pengene skal tilbagebetales.

Vi modtager ikke reklamationer sendt til os pr. efterkrav, eller underfrankerede forsendelser - disse bliver returneret til Post Danmark.

Ved reklamationer SKAL kopi af faktura eller ordrebekræftelse sendes med, så vi kan spore din levering.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
  • Dankort & Visa/dankort
  • Bankoverførsel (forudbetaling)
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • JCB

Alle priser på JustHairclips.dk er i danske kroner og inkl. moms.

Til bankoverførsler:

Jyske Bank: Regnr.: 7854 Kontonr.: 0003375378

IBAN: DK8778540003375378

BIC/SWIFT: JYBADKKK

Fortrydelsesret

Ifølge lovgivningen har du 14 dages returret. Dvs. hvis du fortryder købet, skal JustHairclips.dk have modtaget varen retur senest 14 dage efter leveringen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Benytter du dig af fortrydelsesretten, får du dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur og efterset den. Pengene vil blive returneret til det anvendte betalingskort.

OBS: Vi tilstræber at tilbagebetale dine penge i løbet af en uge - vi har som butik en frist på tilbagebetalinger på 1 måned.

Pengene tilbagebetales ved fremvisning af kopi af faktura / ordrebekræftelse.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, taste- og stavefejl, eventuelle prisændringer, ændringer fra vore leverandører samt forsinkelser som JustHairclips.dk ikke kan kontrollere.

Leveringsbetingelser

Vi behandler og afsender din ordre hurtigst muligt i løbet af 1-5 hverdage. 

Din ordre bliver sendt med Post Danmark. Alle vores forsendelser er forsikret så du er sikker på at modtage din ordre eller få pengene refunderet.

Du er selv ansvarlig for at dine brugerdata er korrekte og opdaterede, ellers returneres pakken til JustHairclips.dk Angivelsen af navn, gade, husnummer og etage skal være utvetydig og komplet.  

Levering af varer fra JustHairclips.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Som hovedregel har vi dag-til-dag levering, skulle der opstå problemer med forsendelsen, så sender vi hurtigst muligt en mail med tidspunkt for, hvornår varen så vil blive leveret.

I ferietid og på helligdage kan leveringstiden variere - det vil bliver oplyst på et banner på forsiden.

Ønsker du din ordre sendt til dit arbejde - SKAL fimanavnet anføres.

JustHairclips.dk | Frederiksberg Allé 50 | DK-1820 Frederiksberg C | info@justhairclips.dk