Tak for dit valg af JustHairClips hår tilbehør.

Mit mål er at hjælpe dig med at finde det bedste hår accessory til dit hår. Der er intet værre for en kvinde end en dårlig hår dag, og jeg håber du vil være i stand til at finde en hårklemme eller et hårspænde til at hjælpe dig med at style dit hår smukt og nemt hver morgen.

Jeg startede JustHairClips i 2010, så jeg kunne svælge i min personlige Aladdins hule af fantastiske italienske og franske håndlavede hår tilbehør hver morgen, og for at sikre, at mit hår kunne være passende klædt på til de sorte slips funktioner, der hurtigt dukker op i min hverdag.

Der er et lille antal fabrikker i Frankrig og Italien, der specialiserer sig i fremstilling af den bedste kvalitet cellulose acetat hår tilbehør. De fleste er blevet drevet af samme familie i generationer. Arbejde med cellulose acetat (en form for plastik stammer fra bomuld, ikke råolie) er en svær proces og at få pigment og design helt rigtigt og derefter polere væk med hånden, er en meget dygtig profession. Disse produkter går gennem ti dages afsluttende proces, der skal gøres i hånden. Som sådan kan den bedste hårpynt ikke blive masse produceret.

Vi har couture hårpynt fra specialiserede designere, der betragtes som de bedste i branchen. Deres stykker er stort set kunstværker, smukt designet og omhyggeligt lavet færdige i hånden. Uanset om du bærer en af ​​vores designer hårklemmer eller hårbøjler til frokost eller til bal, kan du være sikker på, at dit hår vil se ubesværet elegant og velplejet ud.

Ud over at finde de smukkeste hår tilbehør, gør vi alt for at få det bedste ry for fremragende kundeservice.

For spørgsmål kontakt os endelig på info@justhairclips.dk

Happy shopping!

Stine Bay,

Direktør

 

JustHairclips.dk | Frederiksberg Allé 50 | DK-1820 Frederiksberg C | info@justhairclips.dk